Mischas sminkmiss

"Ser ut som en deprimerad tonåring".


Stackars Mischa Barton. När karriären dalat och efter att ha visat brösten för fotograferna inte mindre än två gånger förra veckan verkar OC-stjärnan göra allt för att få uppmärksamhet. Men den här sortens skriverier hade hon nog inte väntat sig efter att ha visat sig på en välgörenhetsgala i helgen. Nu får Mischa utstå hård kritik från kändisbloggaren Perez Hilton som inte skräder på orden:

– Någonting är fel. Är det huvudbandet? Det ser ut som en av de där billiga banden som strippor bär. Kanske är det hennes kassa smink. Vem sminkade hennes ögon? En deprimerad tonåring?

Välgörenhetsgalan som var till för att öka antalet etniska minoriteter, är nog glada över att ha blivit uppmärksammade på den stora amerikanska kändisbloggen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

3 timmar sedan

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

3 timmar sedan
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.