Hilton trodde Ramsay var toppolitiker

Paris Hiltons blondinstatus skjuter i höjden med kunskapsluckor.


Paris Hilton har tidigare uttryckt ett missnöje över att hennes mediebild får henne att framstå som dummare än vad hon egentligen är. Det målmedvetna arbetet med att komma bort ifrån den bilden går sådär. När blondinen fick frågan om vem som är landets premiärminister blev svaret: kändiskocken Gordon Ramsay.

Hilton, 27, är på plats i Storbritannien med sin nya realityserie British Best Friend och skryter om hur mycket hon älskar landet. Hon har till och med övervägt att flytta dit på obestämd tid. Men kärleken till landet speglar inte nyfikenheten på dess kultur och traditioner. När hon fick frågan om vem som är landets regeringschef sa hon till Daily Mail:

– Det är Gordon... Gordon Ramsay?

Efter ett tag rättade hon sig själv och namedroppade det korrekta svaret Gordon Brown. Faktumet att hon nyligen hade ätit på Ramsays restaurang ansågs vara huvudskälet till att det strulade till sig.

Det var dock inte slut på okunskapsgrodorna. Senare fick hon frågan om det brittiska grevskapet Essex, och svarade till Daily Mail:

– Vad är det?

Hilton sa tidigare i månaden att folk misstar henne för att vara en blond bimbo beroende på hur hon porträtterades i realityserien The Simple Life, där hon försökte leva som en vanlig amerikan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!