Bale ursäktar sig för hatattacken

Christian Bale gjorde offentlig avbön i radiokanal för vredesutbrott.


LOS ANGELES. Batmanskådespelaren Christian Bale gör offentlig avbön och har i liveradio bett om ursäkt för sitt vredesutbrott.

För några månader sedan spårade han ur totalt mitt under en inspelning av filmen Terminator Salvation, då en filmfotograf råkade gå in i bild under tagning. Då slog det slint i skallen på honom; han skrek, hotade med våld och hotade att hoppa av filmen om inte fotografen omgående fick sparken.

Bale ringde nyligen in till en radiokanal i Los Angeles och gjorde ett uttalande för att försöka tysta ner det enorma spinnet kring hans vredesutbrott.

– Jag var helt utom kontroll. Jag betedde mig som en skitstövel, och jag ångrar att det inte är någon annan än jag själv som har drabbats hårdare av bandet. Jag tänker inte skylla ifrån mig på den punkten. Det är oförsvarbart, sa Bale, enligt OK! Magazine.

Den nya rollen gör att Bale, enligt honom själv, har lätt att blanda ihop verklighet med fiktion, och att den förvirringen grundade hatattacken.

– En sak som verkligen stör mig är att folk säger att jag tror att jag är bättre än alla andra och inget kan vara längre från verkligheten. Jag är en väldigt lyckosam person och det är inget jag kommer att glömma, sa Bale, enligt OK! Magazine.

Han underströk att hans avsikt aldrig har varit att få någon sparkad.

Lyssna på Christian Bales vredesutbrott nedan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!