Courtney Love attackerar Madonna

Courtney pissar revir i Storbritannien. Och det är Madonna som får en golden shower.


Den avdankade Hole-sångerskan har fått nog. Paparazzis. Kändisar. Pengar. Knark och alkohol. Los Angeles är alldeles för smutsigt för Courtney Love. Nu tar hon sitt pick och pack och flyttar till London.

Men redan innan hon hunnit möblera om i lyan har hon börjat pissa revir. Love vill nämligen inte se skymten av Madonna när hon väl intagit London.

"Madonna bör för fan hålla sig borta från London när jag flyttar dit", skriver Courtney Love enligt The Sun.

Men kanske är den övergripande anledningen till flytten att USA tröttnat på Courtney. I vilket fall verkar hon ta ut sina aggressioner på Madonna.

"Det finns inte plats för oss båda. Buckinghamshire är dit jag vill gå. Jag är trött på L.A. Det är fullt av galna människor. Folk kritiserar Storbritannien men det är fortfarande ett renare, säkrare ställe att leva på än Hollywood", skriver hon och fortsätter:

"Madonna är en bra affärskvinna men kom igen, hon är en svag artist och vi vet alla det. Det är ett skämt att hon sjunger från ett så kalkylerande, uttänkt sätt hela tiden, det är aldrig från hennes hjärta eller intuitivt."

Det är alltså dags för en storartad catfight. Frågan är om Courtney Love har klor nog att klara Madonna.

Vem sjunger bäst?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

Hon får radions lyrikpris

"Ett visionärt raseri" belönas med Sveriges Radios lyrikpris. Judith Kiros får priset för diktsamlingen "Det röda är det gränslösa".

Felicia Book har sadlat om helt – det gör hon idag

Anna Books dotter Felicia Book växte upp i rampljuset, och har varit med i både Farmen VIP och Fångarna på fortet. Men nu har Felicia lämnat kändisvärlden bakom sig, och satsar helt och fullt på sitt nya jobb.

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

2 timmar sedan
Tuva Novotny har, under hela sina karriär, varit mycket hemlighetsfull kring sitt privatliv. Under smygpremiären av "Allt och Eva" visade hon dock upp sina två döttrar på röda mattan.

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

3 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

3 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.