Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Courtney Love attackerar Madonna

Nöje | 12/02/2009 18:41

Courtney pissar revir i Storbritannien. Och det är Madonna som får en golden shower.

Den avdankade Hole-sångerskan har fått nog. Paparazzis. Kändisar. Pengar. Knark och alkohol. Los Angeles är alldeles för smutsigt för Courtney Love. Nu tar hon sitt pick och pack och flyttar till London.

Men redan innan hon hunnit möblera om i lyan har hon börjat pissa revir. Love vill nämligen inte se skymten av Madonna när hon väl intagit London.

"Madonna bör för fan hålla sig borta från London när jag flyttar dit", skriver Courtney Love enligt The Sun.

Men kanske är den övergripande anledningen till flytten att USA tröttnat på Courtney. I vilket fall verkar hon ta ut sina aggressioner på Madonna.

"Det finns inte plats för oss båda. Buckinghamshire är dit jag vill gå. Jag är trött på L.A. Det är fullt av galna människor. Folk kritiserar Storbritannien men det är fortfarande ett renare, säkrare ställe att leva på än Hollywood", skriver hon och fortsätter:

"Madonna är en bra affärskvinna men kom igen, hon är en svag artist och vi vet alla det. Det är ett skämt att hon sjunger från ett så kalkylerande, uttänkt sätt hela tiden, det är aldrig från hennes hjärta eller intuitivt."

Det är alltså dags för en storartad catfight. Frågan är om Courtney Love har klor nog att klara Madonna.

Vem sjunger bäst?

Skrivet av: