Måndag 15 Aug
Stockholm

Cancerdöende Jade Goody tar farväl

Dokusåpastjärnan firade sina sista dagar med ett bröllop.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jade Goody, 27, har rönt enorm uppmärksamhet. Först för den rasistiska skandalen i Big Brother. Något hon fick en storm av kritik för. När Goody så diagnosticerades med cancer var det många som trodde att hon sökte mer uppmärksamhet. Men inte.

Big Brother-stjärnan har bara veckor kvar att leva. Trots behandling har cancern inte gett med sig och Jade Goodys förberedelse inför döden har blivit en massmedial angelägenhet inte bara i hemlandet England. I måndags firade hon sina sista veckor i livet med att gifta sig med sin pojkvän Jack, 21, som fått permission från fängelset.

– Hon är känslomässigt dränerad. Det är möjligt att hon och Jack har spenderat sin enda natt tillsammans någonsin, sade hennes talesman enligt The Sun.

Paret hade hyrt en helikopter för 5000 pund. Efter ceremonin var det tänkt att de skulle ta en flygtur tillsammans men istället fick två sjuksköterskor ta hand om den smärtplågade Jade Goody. Bröllopsdagen slutade i sängen för dokusåpastjärnan.

– Hon är väldigt trött. Bröllopsdagen var fantastisk men den har gjort henne utmattad, sade Jade Goodys mamma enligt The Sun.

Nästa projekt som ska hinnas med är dopet av hennes två söner. Bobby, 5, och Freddie, 4. Med en månad kvar att leva blir det antagligen en väldigt känslosam ceremoni.

Jade får veta att hon har cancer:

Dokumentären om Jade Goody:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.