Cancerdöende Jade Goody tar farväl

Dokusåpastjärnan firade sina sista dagar med ett bröllop.


Jade Goody, 27, har rönt enorm uppmärksamhet. Först för den rasistiska skandalen i Big Brother. Något hon fick en storm av kritik för. När Goody så diagnosticerades med cancer var det många som trodde att hon sökte mer uppmärksamhet. Men inte.

Big Brother-stjärnan har bara veckor kvar att leva. Trots behandling har cancern inte gett med sig och Jade Goodys förberedelse inför döden har blivit en massmedial angelägenhet inte bara i hemlandet England. I måndags firade hon sina sista veckor i livet med att gifta sig med sin pojkvän Jack, 21, som fått permission från fängelset.

– Hon är känslomässigt dränerad. Det är möjligt att hon och Jack har spenderat sin enda natt tillsammans någonsin, sade hennes talesman enligt The Sun.

Paret hade hyrt en helikopter för 5000 pund. Efter ceremonin var det tänkt att de skulle ta en flygtur tillsammans men istället fick två sjuksköterskor ta hand om den smärtplågade Jade Goody. Bröllopsdagen slutade i sängen för dokusåpastjärnan.

– Hon är väldigt trött. Bröllopsdagen var fantastisk men den har gjort henne utmattad, sade Jade Goodys mamma enligt The Sun.

Nästa projekt som ska hinnas med är dopet av hennes två söner. Bobby, 5, och Freddie, 4. Med en månad kvar att leva blir det antagligen en väldigt känslosam ceremoni.

Jade får veta att hon har cancer:

Dokumentären om Jade Goody:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.