Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Schulman: På gränsen till hjärndöda

Nöje | 15/02/2009 13:05

Alex Schulman bedömer sin bloggkollegor: Kenza Zouiten.

I skrivande stund leder Niotillfem Nyheter24:s stora bloggtävling - där priset är ett presentkort på 15 000 kronorNatalie Schuterman för både en bloggare och en tävlande läsare. Men många tror att Kenza ska ta hem tävlingen till slut, eftersom hon har så vansinnigt många läsare. Och Alex Schulman, som tidigare bedömt både Natacha Peyres och Linda Rosings bloggar, berättar i dag för Nyheter24 vad han egentligen anser om Kenza. Och det tycks vara en lite förtjust Alex Schulman som uttalar sig om Kenza:

– Inte alls lika aggressivt spånig som Blondinbella, även om hon har nästan lika många besökare. Inläggen är triviala, på gränsen till hjärndöda. Men det här är en tjej som menar väl och man önskar henne framgång. Och det är trevligt att titta på bilderna, åtminstone om man är gubbsjuk som undertecknad, säger Alex Schulman till Nyheter24.

Bättre än Blondinbella alltså, enligt 1000apor-grundaren. Frågan är hur långt det räcker i Nyheter24:s bloggtävling?

Skrivet av: