Fredag 23 Jul
Stockholm

Rihanna tar tillbaka Chris Brown

Tre veckor efter misshandeln är paret tillbaka i varandras armar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Blåslagen. Svullen. Gråtfärdig. Det är så vi minns chockbilden av sångerskan Rihanna efter den grova misshandeln hon utsattes för. Bett. Klösmärken. Knytnävsslag. Pojkvännen Chris Brown hade hotat henne till livet den där kvällen.

Och även om tiden läker alla sår känns tre veckor i allra minsta laget. För nu har den 21-åriga stjärnan tagit tillbaka sin förövare Chris Brown.

– De är ihop igen. Medan Chris är ångerfull och ledsen över vad som hände är han också väldigt lycklig över att vara med kvinnan han älskar, säger en källa enligt People.

Paret befinner sig för tillfället i Miami Beach där de fått låna en av Sean "Diddy" Comb's hus. Det var för bara en vecka sedan som Chris Brown återupptog kontakten med Rihanna.

– Han ringde henne för att önska henne grattis på födelsedagen. De har nått ut till varandra. Det har varit ömsesidigt, berättar källan för People.

Men även om ett av Hollywoods it-par bestämt sig för att lämna problemen bakom sig har inte polisen gjort detsamma. Utredningen fortsätter men om det ska väckas åtal återstår fortfarande att se. Reaktionerna har dock inte låtit vänta på sig.

"Neeeeeeeeeeejjj!!! Det här gör oss så ledsna! Vad tänker Rihanna på????????", skriver kändisbloggaren Perez Hilton och skvallersajten TMZ som var de som först publicerade misshandelsbilden på Rihanna, går på samma spår. "Vad tänker hon med?". Som man brukar säga: Kärleken är väl blind trots allt.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela