Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Chris Brown i rätten i morgon

- 04/03/2009, 08:26 -

Under torsdagen ska rättegången inledas - Rihanna kan försvara pojkvännen.

R&B-sångaren Chris Brown ska, om allt går enligt planerna, på rättegång under torsdagen.

Både Chris Brown och hans misshandlade flickvän Rihanna sägs vara tillbaka i Los Angeles tillsammans inför Browns inledande förhör imorgon, torsdag.

Målet är dock fortfarande aningen förvirrat, och det uppges att Los Angeles-polisen har lämnat bevis till distriktsåklagaren som inte ska ha erkänts.

Enligt andra rapporter ska fallet göras upp i godo genom en förlikning, som i så fall skulle avblåsa en rättegång. Brown skulle i så fall hävda sin oskuld till misshandeln och slippa fängelsestraff.

För att komplicera fallet ytterligare rapporteras det om att Rihanna kommer vittna till Browns försvar. Enligt källor vill inte Rihanna att Brown ska hamna i ännu mer trubbel än han redan är i, och sångerskan kommer därför erkänna "sin del" i misshandeln, skriver The Inquisitr.

Samtidigt klagar en annan R&B-stjärna, Usher, på sin kollega Chris Brown, för att han menar att Brown inte borde hålla på och roa sig efter de hårda anklagelserna om misshandeln på flickvännen Rihanna.

Usher blev häpen när han fick se bilderna på en storleende Chris Brown som körde vattenskoter i Miami medan blåslagna flickvännen Rihanna fortfarande ligger lågt.

– Jag är besviken på det här fotot, säger Usher och fortsätter:

– Kom igen, Chris, ha lite medlidande. Snubben åker jet-ski och softar runt i Miami?, säger Usher undrande till New York Daily News.

Skrivet av: