Chris Brown i rätten i morgon

Under torsdagen ska rättegången inledas - Rihanna kan försvara pojkvännen.


R&B-sångaren Chris Brown ska, om allt går enligt planerna, på rättegång under torsdagen.

Både Chris Brown och hans misshandlade flickvän Rihanna sägs vara tillbaka i Los Angeles tillsammans inför Browns inledande förhör imorgon, torsdag.

Målet är dock fortfarande aningen förvirrat, och det uppges att Los Angeles-polisen har lämnat bevis till distriktsåklagaren som inte ska ha erkänts.

Enligt andra rapporter ska fallet göras upp i godo genom en förlikning, som i så fall skulle avblåsa en rättegång. Brown skulle i så fall hävda sin oskuld till misshandeln och slippa fängelsestraff.

För att komplicera fallet ytterligare rapporteras det om att Rihanna kommer vittna till Browns försvar. Enligt källor vill inte Rihanna att Brown ska hamna i ännu mer trubbel än han redan är i, och sångerskan kommer därför erkänna "sin del" i misshandeln, skriver The Inquisitr.

Samtidigt klagar en annan R&B-stjärna, Usher, på sin kollega Chris Brown, för att han menar att Brown inte borde hålla på och roa sig efter de hårda anklagelserna om misshandeln på flickvännen Rihanna.

Usher blev häpen när han fick se bilderna på en storleende Chris Brown som körde vattenskoter i Miami medan blåslagna flickvännen Rihanna fortfarande ligger lågt.

– Jag är besviken på det här fotot, säger Usher och fortsätter:

– Kom igen, Chris, ha lite medlidande. Snubben åker jet-ski och softar runt i Miami?, säger Usher undrande till New York Daily News.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.