Bruce Willis miljonstämd

Bruce Willias stäms av tre olika filmbolag för kontraktsbrott.


Man ska akta sig för att skriva på kontrakt i Hollywood. Och gör man det ska man åtminstone läsa det finstilta. Och gör man inte det, ja, då ska man åtminstone säga till när man bestämmer sig för att dumpa projektet. Antagligen något som skådespelaren Bruce Willis glömt. För nu stäms stjärnan på fyra miljoner dollar för just kontraktsbrott.

Den 54-åriga stjärnan hade lovat att inte bara vara med i, utan också regissera filmen Three Stories About Joan. Men enligt stämningen vägrade Willis göra något av det. I stället valde han att strunta i hela produktionen. Utan att säga något. Nu väntar möjligtvis mångmiljonböter. Varken de stämmande filmbolagen eller Bruce Willis vill kommentera stämningen enligt Sky News.

Bruce Willis är en riktig ikon i filmvärlden. Känd för filmer som Die Hard, Pulp Fiction, Sin City och Sjätte Sinnet. Så antagligen har han råd med några miljoner mindre.

Pulp Fiction-klipp (fast utan Willis):

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ozzy och Cher till rockens finrum

1 timme sedan

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

2 timmar sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

3 timmar sedan
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.

Han förgiftade hela lägret i Robinson 2024 – innan tävling

igår 16:00
Robinson 2024 fortsätter att leverera. Men någonting tittarna inte fick se under veckans gång – det var att en deltagare förgiftade ett helt läger.