Lindsay Lohan krävs på viktökning

Familjen kräver att hon flyttar hem för att stoppa det dramatiska viktraset.


Kraven är många och höga. Glasspinnesmala Lindsay Lohan uppmanas av sin familj att flytta hem till familjehemmet i Long Island, New York, så den kan försäkra att hon går upp i vikt. Familjen lägger nämligen stort engagemang i att se till att maten passerar skådespelerskans strupe.

– På det sättet kan Dina och Ali övervaka henne, och stoppa henne från att slippa dagliga mål. Det skulle vara det bästa för henne. Vi vet att det är stress som ligger bakom viktminskningen, säger en källa till FemaleFirst.

– För ett tag sedan köpte Ali pizza, pommes frites, chips och allt hon älskar till henne. Men hon sitter bara där, tar några tuggor och petar i resten. Hon lurar verkligen ingen, säger källan.

Den senaste tidens viktrapporter indikerar att den 22-åriga skådespelerskan under de två senaste månaderna har tappat drygt sju kilo i vikt. Hon vägrar också att lämna Los Angeles utan sin flickvän diskjockeyn Samantha Ronson.

– Hon kommer inte att vara borta från Sam. Hon är alldeles för osäker för det, säger källan till FemaleFirst.

Tidigare har Lohans pappa Michael Lohan öppet deklarerat sitt missnöje över sin dotters vikt.

– Lindsay går igenom stora viktvariationer för olika roller. Jag ska prata med henne om det för att se vad som är på gång, sa han.

Därefter förde han upp viktfrågan på dagordningen på sin mikroblogg på Twitter och skrev "Ät. Snälla".

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.