Lördag 23 Okt
Stockholm

Lindsay Lohan krävs på viktökning

Familjen kräver att hon flyttar hem för att stoppa det dramatiska viktraset.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kraven är många och höga. Glasspinnesmala Lindsay Lohan uppmanas av sin familj att flytta hem till familjehemmet i Long Island, New York, så den kan försäkra att hon går upp i vikt. Familjen lägger nämligen stort engagemang i att se till att maten passerar skådespelerskans strupe.

– På det sättet kan Dina och Ali övervaka henne, och stoppa henne från att slippa dagliga mål. Det skulle vara det bästa för henne. Vi vet att det är stress som ligger bakom viktminskningen, säger en källa till FemaleFirst.

– För ett tag sedan köpte Ali pizza, pommes frites, chips och allt hon älskar till henne. Men hon sitter bara där, tar några tuggor och petar i resten. Hon lurar verkligen ingen, säger källan.

Den senaste tidens viktrapporter indikerar att den 22-åriga skådespelerskan under de två senaste månaderna har tappat drygt sju kilo i vikt. Hon vägrar också att lämna Los Angeles utan sin flickvän diskjockeyn Samantha Ronson.

– Hon kommer inte att vara borta från Sam. Hon är alldeles för osäker för det, säger källan till FemaleFirst.

Tidigare har Lohans pappa Michael Lohan öppet deklarerat sitt missnöje över sin dotters vikt.

– Lindsay går igenom stora viktvariationer för olika roller. Jag ska prata med henne om det för att se vad som är på gång, sa han.

Därefter förde han upp viktfrågan på dagordningen på sin mikroblogg på Twitter och skrev "Ät. Snälla".

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela