Tisdag 17 Maj
Stockholm

Jesus förnekar otrohet mot Madonna

Hunken Jesus Luz försvarar sig mot illasinnade rykten, eller?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Madonnas nya toyboy förföljs nu av otrohetsrykten. Uppenbarligen ska han ha fallit för frestelsen under en av alla de där modellfesterna hemma i Brasilien. Och 22-åringen är knappast Jesus, han följer i stället samma gamla invanda spår med äldre kvinnor.

Enligt källor ska modellhunken ha blivit lite väl intim med underklädesmodellen Luciano Costa, 31. Flera av festdeltagarna tog bilder på paret som dansade tätt sammanslingrade. Men nu går Jesus Luz till desperat attack mot påstående om otrohet.

– Jag dansade med henne, men jag dansade med alla på festen, säger Jesus Luz enligt The Sun.

Till sitt försvar använder han sin mamma. Mamma Jesus var nämligen också på plats. Man har ju hört talas om att springa gråtandes till mamma men det här får en att undra.

– Min mamma var vid min sida på festen och jag skulle aldrig bli intim med en kvinna om min mamma var i närheten - även om jag var intresserad av den personen, säger Jesus Luz till The Sun.

Men vittnen på plats gör gällande att hans handlingar visar på motsatsen. Han höll nämligen sin kvinnliga modellkollega väldigt nära och viskade i hennes öra. Allt medan Madonna inte stod någonstans att finna. Inte heller finns det någon som sett hans mamma Christiane.

Även nästa dag fångades paret på bild när de strosade på stranden. Men Jesus fortsätter att förneka allt.

– Jag har ingenting med Luciano. Dagen efter träffade jag henne på stranden och hälsade på henne som vanligt. Pressen har skapat den här historien, säger han enligt The Sun.

Samtidigt har han inte heller velat bekräfta sin relation till Madonna.

– Jag har aldrig varit den som kommenterat mitt personliga liv och det kommer inte att förändras nu. Det här är en del av min personlighet. Även om det är sant att jag är med henne, skulle jag aldrig avslöja de detaljerna.

Samtidigt som Luz får kämpa för sin trovärdighet attackeras också Madonna från olika håll. Hennes nya yngling visar sig nämligen ha en del illvilliga ex. Jesus före detta Catharina Franca gick till hård attack och kallade sångerskan för "en löjlig gammal hagga".

– Jag ignorerar de här sakerna för de är väldigt patetiska och jag har inget att säga om dem, förklarar Jesus Luz för The Sun.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela