Nykära Gynning vill ha barn

- 21/03/2009, 09:54 -

Carolina Gynning har skaffat ny kille. Nu vill hon skaffa barn.

En av Sveriges hetaste singlar har slutat vara just singel. Med de första solstrålarna verkar kärleken ha slagit till. Kanske välbehövligt efter den skandalartade relationen med Andreas Kleerup. Han i sin tur väntar ju som bekant barn med sin flickvän som Nyheter24 skrivit om tidigare.

Men nu har turen kommit till allas vår Carolina Gynning har nämligen gått ut med att hon har en ny pojkvän. Och tevestjärnan är lyckligare än någonsin.

"Jag är så lycklig, jag går runt på små moln och bara gillar läget just nu", skriver hon i sin blogg.

Vem denne är som får Gynning att molnpromenera, förblir dock en hemlighet. Men Gynning låter sig inte nöjas med att bara skaffa en ny kille. Vid trettio års ålder känner hon hur hennes biologiska klocka tickar allt fortare. Nu vill hon ta nästa steg och skaffa barn.

"Jag vill ha barn också jag börjar grina så fort jag ser en ungen. Det får väl bli min uppgift i år att skaffa mig en man med bra gener som kan befrukta mitt ägg. Det hade varit härligt att bli lite tjock, Godnatt Sverige.", har Carolina Gynning skrivit i sin blogg.

Frågan är om Gynning har tid att skaffa barn. I alla fall just nu. Hon har precis blivit klar med sitt nya program "Hjälp! Jag överlevde en japansk tv-show" och jobben fortsätter att rulla in. Men kanske, bara kanske är det så att Sveriges mesta blondin är redo att stadga sig och baka bullar i sin ugn, på fler sätt en ett.

Skrivet av: