Måndag 17 Jan
Stockholm

Harrison och Calista ska gifta sig

Det var kanske dags. Nu ska Harrison Ford och Calista Flockhart gifta sig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det blev ett riktigt romantiskt frieri. Mitt under Alla Hjärtans Dag verkar Amors pilar äntligen ha träffat rätt. För dags var det nog. Vid 66-års ålder tog Harrison Ford sig ned på ett knä, innan ledbesvären slog till, och erbjudit inte bara en ring utan också sin eviga kärlek till Calista Flockhart, 44.

Paret har varit ihop sedan 2002 efter att Harrison Ford gjort slut med skådespelerskan Michelle Pfeiffer. Och Ford har bara öst hyllningar och kärlek över sin blivande maka när han kallade henne världens bästa mamma 2001. Calista Flockhart har en adopterad .

– Hon har valt att vara mamma. Hon adopterade Liam innan vi träffades, som ensamstående förälder vilket är ett otroligt ansvar. Hon har hängivit sig själv åt Liam och har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med att uppfostra honom. Jag är glad över att vara det av det jobbet, berättar Harrison Ford enligt People.

Nu blir han det i Guds ögon också. Datumet för bröllop är fortfarande okänt men en av Hollywoods mest långvariga par blir nu alltså man och hustru.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela