Onsdag 1 Dec
Stockholm

Victoria och Daniel isolerar sig

Prinsessan Victoria och hennes Daniel Westling gömmer sig för media.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Trycket har blivit för mycket. Nu flyr prinsessan Victoria och hennes Daniel Westling, offentligheten. Paret som har varit tillsammans i mer än sex år har hela tiden fått dras med spekulationer om bröllop, skilsmässa och otrohet. Rykten som nu gått över gränsen.

Nu har de båda nämligen tagit till flykten. I flera månader har paret hållit sig isolerade i Victorias tvårumslägenhet i Sjöpaviljongen vid slottet. Till skillnad mot tidigare visar de sig knappt ute längre. Enbart vid två tillfällen har Victoria och Daniel visat sig tillsammans i år. Och inte ens personalen som arbetar vid slottet, ser paret särskilt ofta.

Dagarna är indelade i strikta rutiner med uppgång innan sex, snabb frukost och därefter jobb och en del träning.

– Kvällarna tillbringas ofta med en promenad eller ett träningspass. Sedan blir det någon teveserie, säger en källa enligt Expressen.

Och det är just uppgiftslämnare som här som gör att Victoria och Daniel nu isolerar sig. De litar inte på någon och har bantat ner sin bekantskapskrets rejält.

– Numera är det få personer som Daniel och Victoria litar på. Det är bara en liten krets som de anförtror sig åt, berättar källan vidare.

Bland dessa utvalda finns bland annat Alessandro Catenacci, krögare och ägare av Operakällaren. När så Victoria och Daniel väl tar sig utanför lägenhetens fyra väggar, bär det oftast av till något av dessa ställen. Välkänt och diskret.

– På de ställena vet Victoria att personalen är lojal och inte ringer och tipsar en massa fotografer. Det är enkla förklaringen, säger källan enligt Expressen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela