Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Britney: Min pappa har hotat mig

- 30/03/2009, 18:41 -

Är Britney Spears på väg utför igen eller är en ny familjeskandal på gång?

Som om inte skandalerna i fjol var tillräckliga har turerna kring Britney Spears dragit igång igen. Den här vändan är det dock inte alkohol, droger eller killar som är problemet. Det är Britneys egen pappa - Jamie - som står för dramat. Enligt stjärnan själv har han nämligen hotat henne.

Åtminstone om man ska tro en inspelning som nu har läckt ut på nätet. Uppenbarligen har Britney Spears tröttnat på den kontroll som pappa har över hennes tillgångar. Det har gått så långt att Spears kontaktat ett gäng advokater för att få hela förmyndarskapet upplöst. Något som inte setts med blida ögon av resten av hennes familj. Och i synnerhet inte av pappa Jamie.

"Hej mitt namn är Britney Spears, jag ringde er tidigare. Jag ringer igen för att min pappa under elimineringsprocessen av förmyndarskapet, har hotat mig flera gånger med att... ni vet, ta mina barn ifrån mig. Jag vill bara få en garanti om att allt kommer att gå bra under processen och att allt kommer att vara som vanligt med vad gäller vårdnaden om mina barn. Det är allt, hej då", säger Britney Spears (?) på bandet.

Britneys pappa har gått så långt till att hota med att ta ifrån sångerskan hennes barn, enligt ljudupptagningen. Nu sprider sig inspelningen som en löpeld över nätet och många är chockade. Det verkar vara mycket som händer under ytan i familjen Spears. Kan det här vara början på ännu ett familjedrama i Hollywood?

Sant eller falskt, lyssna själv:

Skrivet av: