Tisdag 20 Apr
Stockholm

"Bort med tassarna Britney"

Britneys nya pojkvän har redan en tjej. En väldigt svartsjuk sådan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sångerskan Britney Spears kärleksliv har varit lika trassligt som välkänt. Nu efter en tids singelliv, verkade hon äntligen ha hittat lite exotisk krydda i form av nya pojkvännen Sandip Soparrkar. En indisk koreograf och Bollywood-kändis.

Men det visar det sig att Soparrkar behållit mer än ena foten i Indien. Nu går nämligen hans andra flickvän - Jesse Randhawa - till attack mot Britney.

– Jag förstår inte varför Britney skulle sjunka så lågt till att påstå att någon annans pojkvän är hennes egen. Sandip och jag är väldigt lyckliga, säger Jesse Randhawa enligt Mirror.

Ja, det brukar heta så. Enligt modellen och Bollywood-stjärnan, gör Britney och hennes stab allt för att det ska verka som om hon och Sandip är ihop. Bland annat vill de få honom att posera i bilder tillsammans med Britney och hennes pappa. Dessutom har de lånat hans laptop och skickat mejl där "han" skrivit att han är på romantisk dejt med sångerskan. Allt är lögn, enligt Jesse Randhawa.

– Britney har gått igenom så mycket turbulens i sitt liv och istället för att göra henne till en bättre människa verkar det bara som att hon övergivit all sin moral och etik. Hon vet att han är i ett förhållande och lycklig - så varför förstöra det? Jag önskar bara att hon skulle lämna oss ifred, säger Jesse Randhawa enligt Mirror.

Stämmer det eller har både Britney och Jesse hamnat i klorna på en Womanizer?

Vanilj eller choklad är frågan:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela