Måndag 21 Jun
Stockholm

Alla vill bo med Palin - ingen med Beckhams

Amerikanerna fick säga sitt i en ny undersöning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I en ny undersökning gjord av mäklarfirman Zillow har amerikanerna fått säga sitt om sina drömgrannar. I december undersökte firman vilka kändisgrannar som var mest eftertraktade och tvärtom. Slutresultat är både förvånande och förväntat.

Hockeymamman och vicepresidentkandidaten Sarah Palin, som minst sagt blev förlöjligad av de flesta medier under hösten för sina uttal, blev framröstat till drömgrannen. Trots det massiva medieupproret mot henne lyckades hon ändå trollbinda amerikanernas hjärtan.

Tillsammans med henne blev Oprah Winfrey också utnämnd till en önskad granne. Männen å andra sidan skulle helst vilja se simmaren och OS-medaljören Michael Phelps bo längst med gatan.

Och vilka kändisar var inte önskade i kvarteret? Föga förvånande blev det skandalrika tvåbarnsmamman Britney Spears som får dra det otacksamma lasset.

Fler kändisar som inte heller riktigt var några favoriter blev 22-åriga partyprinsessan Lindsay Lohan och surmulna David och Viktoria Beckham med sina fyra barn. Exakt vad det är som amerikanerna inte gillar med mardrömsgrannarna, specificeras inte.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela