Lindsays pappa: "Sam är äcklig"

Nu avfyrar den bittre och mediekåte pappan ännu en salva mot dotterns flickvän.


Efter några dagars bedrägligt lugn är det dags ännu en gång. Lohans familjefejd är långt ifrån över. Nu avfyrar pappa Michael Lohan ännu en attack mot sin dotter flickvän (och framtida livspartner?) Samantha Ronson. I ett mejl som nyhetssajten X17 Online tagit del av, skriver han att "Sam är äcklig". "Jag menar, vad är det för fel på den här... personen??? Kolla på hur hon "klär" sig. Hon använder sitt mittenfinger mer än hon använder ord. Personligen tycker jag hon är en mörk, hemsk och äcklig representant för mänskligheten."

I sin senaste attack skräder alltså den djupt religiöse Michael Lohan inte med orden. I samma mejl ifrågasätter han att det är Lindsay Lohan själv som publicerat inläggen på my space där pappa Lohan uppmanas att hålla käft och hålla sig borta.

"Antagligen Samantha själv!" skriver han och fortsätter.

"Om Samantha eller "någon" vill blogga om mig eller har något att säga - varsågod. Säg det till mitt ansikte. Annars - om de vill vara de fega, lögnaktiga parasiter de är - är jag redo att verkligen säga allt och jag kommer inte sluta förrän den mörk, onda nemesis är ute ur Lindsay liv"

Inlevelsefullt. Nu är bara frågan vad Samantha Ronson och Lindsay Lohan har att svara på det här. En uppföljning utlovas.

Skrivet av:

Senaste nytt

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

1 timme sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

1 timme sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

2 timmar sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.

Kim Kardashian stjärna i ny thriller

2 timmar sedan
Kim Kardashian fortsätter att satsa på skådespeleri. Realitystjärnan ska både producera och spela huvudrollen i en kommande thriller för Amazon, skriver The Wrap.

Han har flest Grammisnomineringar i år

2 timmar sedan
Thomas Stenström är nominerad i fem kategorier på årets Grammisgala och kan vinna priset för bland annat årets album.