Stockholm

Lindsays pappa: "Sam är äcklig"

Nu avfyrar den bittre och mediekåte pappan ännu en salva mot dotterns flickvän.


Läs mer

Efter några dagars bedrägligt lugn är det dags ännu en gång. Lohans familjefejd är långt ifrån över. Nu avfyrar pappa Michael Lohan ännu en attack mot sin dotter flickvän (och framtida livspartner?) Samantha Ronson. I ett mejl som nyhetssajten X17 Online tagit del av, skriver han att "Sam är äcklig". "Jag menar, vad är det för fel på den här... personen??? Kolla på hur hon "klär" sig. Hon använder sitt mittenfinger mer än hon använder ord. Personligen tycker jag hon är en mörk, hemsk och äcklig representant för mänskligheten."

I sin senaste attack skräder alltså den djupt religiöse Michael Lohan inte med orden. I samma mejl ifrågasätter han att det är Lindsay Lohan själv som publicerat inläggen på my space där pappa Lohan uppmanas att hålla käft och hålla sig borta.

"Antagligen Samantha själv!" skriver han och fortsätter.

"Om Samantha eller "någon" vill blogga om mig eller har något att säga - varsågod. Säg det till mitt ansikte. Annars - om de vill vara de fega, lögnaktiga parasiter de är - är jag redo att verkligen säga allt och jag kommer inte sluta förrän den mörk, onda nemesis är ute ur Lindsay liv"

Inlevelsefullt. Nu är bara frågan vad Samantha Ronson och Lindsay Lohan har att svara på det här. En uppföljning utlovas.

Skrivet av:

Senaste nytt

Dudamel tar över New York Philharmonic

Publicerades: 3 timmar sedan

"La la land" blir Broadway-musikal

Publicerades: igår 22:56

John Cleese gör nyversion av "Pang i bygget"

Publicerades: igår 22:02

Rufus Sewell blir prins Andrew i ny film

Publicerades: igår 21:37

Stockholmarna ska läsa "Till vår ära"

Publicerades: igår 19:14

"Hogwarts legacy" kan inte fly Rowling

Publicerades: igår 19:00

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.