Fadde flyttar från mamsen

Det är dags att växa upp. Nu flyttar Fadde Darwich från sin mamma.


Kändisvakten Fadde Darwich har inte haft det lätt. Efter Linda Rosing har han visserligen lyckats hålla rubrikerna vid liv men kärleken verkar det vara sämre ställt med. Först hade han hittat den med glamourmodellen Sandra Tijero. Därefter var det Sigrid Åhs som väckte passionen till liv. En passion som inte höll så länge.

– Jag är en riktig drömman, en sådan som kvinnorna vill ha. Jag har allt. Och vet hur en kvinna ska behandlas, sade Fadde Darwich enligt Expressen.

Ja, om det stämmer eller inte får var och en bedöma. I vilket fall har Fadde bestämt sig för att växa upp. Allt sedan det tog slut med Sigrid Åhs har han bott hemma hos mamsen. Slickat sina sår. Men nu har han för första gången fått sin egen lägenhet. Vid 42-års ålder.

- Jag har aldrig haft ett eget lägenhetskontrakt förut. Jag har haft kontrakt med tjejer jag har bott ihop med eller andrahandskontrakt, säger Fadde Darwich.

Nu ser Fadde fram emot att umgås med sina barn som bor i samma område.

– Jag ska försöka få ordning på mitt liv, säger han till Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.