Lördag 20 Aug
Stockholm

Terrorister hotar Beckham

Fotbollsstjärnan skyddas av ett enormt säkerhetsteam under sitt besök i Dubai.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

David Beckham styr kosan mot Dubai i Förenade Arabemiraten. Det gör också terroristerna. Åtminstone om man ska tro den engelska säkerhetstjänsten MI6. De tror nämligen att al-Qaida kommer att slå till mot landet när som helst. Och de fruktar att David Beckham är deras ultimata mål.

När nu stjärnan anländer på måndag kommer han att omgärdas av ett enormt säkerhetsuppbåd. Det mest omfattande i landets historia.

– Vi planerar det som om det vore ett statsbesök. Säkerhetspådraget kunde inte vara större. Vi är vana vid att stora stjärnor kommer till Dubai men det som är skillnad den här gången är de offentliga framträdanden han kommer att göra. Skriva autografer och träningar, säger en säkerhetskälla enligt Daily Star.

David Beckham kommer bevakas av beväpnade vakter dygnet runt. Fansen kommer att kroppsvisiteras och scannas innan de får träffa honom. Dessutom kommer de kringliggande vägarna där han tränar att spärras av. Han och familjen kommer också att delta i nyårsfirandet i Atlantis Hotel tillsammans med scientologerna Tom Cruise och Katie Holmes. En riktig sektfest.

Vad är Osama bin Laden?

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.