Tevekändisen pistolhotad

- 12/12/2008, 19:30 -

– Det känder helt overkligt, det var som på film.

Kanal 5:s senaste storsatsning "Wipe Out" spelas just nu in i Argentina. Ett program där kändisar deltar i olika fysiska utmaningar.

En av kändisarna som deltar är Färjan-stjärnan Håkan Hallin, 40. I går natt pistolhotades han efter ett bråk i nattklubb.

- Jag trodde jag blivit bestulen på min mobiltelefon. Jag gick ut från nattklubben och hämtade en vakt, säger Håkan Hallin enligt Expressen.

Han hämtade i sin tur två män som hade rört sig runt Hallin under kvällen. Konfrontationen blev laddad. Männen började bråka med vakten och också med Håkan.

- De började göra utfall och peka mot huvudet med "pistol-tecknet". Plötsligt drar en av de upp ett riktigt vapen, berättar Håkan Hallin för Expressen.

Med en svepande rörelse skapade den berusade mannen panik.

- Jag vågade inte röra mig, "går jag nu blir jag skjuten i ryggen", tänkte jag . Han var rejält full och då är det ju lätt att man tappar kontrollen, säger Håkan Hallin enligt Expressen.

Kanal 5 har sedan tidigare uppmanat tävlingsdeltagarna att vara försiktiga. Något som vissa fått lära sig den hårda vägen.

Skrivet av: