Paris Hilton om maken och bästisen

Paris Hilton kan ha hittat sitt livs kärlek i den fem år yngre Dough Reinhardt. Men nu måste hon också hitta en ny bästis. Just nu spelar hon in den andra säsongen av dokusåpan av "My New BFF" där Paris ska hitta en ny bästis. Ungefär som en amerikansk variant på Linda Rosings dejtingshow och Magnus Ugglas revyprogram.

Förra säsongens vinnare Brittany Flickinger och Paris Hilton verkade vara oskiljaktiga, men redan nu har Brittany dumpats skriver Female First.

– Det är väldigt tråkigt för jag gillade verkligen henne och litade på henne, men ibland förändras människor. Jag vill ha en bästis som vill vara vän med mig för att jag är en bra person och en bra vän, inte för någon annan anledning. Jag har blivit lurad av så många tjejer, säger Paris Hilton.

Frågan är vad Paris ska med dessa tjejvänner till när hon redan har en "bästa vän". På en fest nyligen där Paris berättade om sin kärlek kallade hon Doug för sin stora kärlek och "bästa vän".

Doug som är entreprenör är även väldigt kreativ. Under inspelningen av Paris program har han ofta varit med och gett råd.

– Det är bra att jag har min pojkvän under inspelningen. Han kommer på roliga idéer och produktionsbolaget älskar honom, säger Paris Hilton.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!