Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Harry Potter-stjärnans drognäste

- 08/04/2009, 09:32 -

Polisen hittade cannabis värt över 20 000 kronor i sovrummet.

En tonårsstjärna från Harry Potter-fimerna har blivit arresterad efter att polisen hittade cannabis värt över 23 000 kronor i hans sovrum.

Narkotikapolisen grep 19-årige Jamie Waylett - känd som figuren Vincent Crabbe, en av elakingarna på Hogwartskolan i de mäkta populära familjefilmerna.

Först blev Waylett stoppad i sin bil och hittade då åtta påsar med marijuana inuti fordonet.

Barnstjärnan och en vän, också han 19 år, arresterades på platsen misstänkta för droginnehav.

När polisen sedan gjorde ett tillslag mot huset - som skådespelaren delar med sin mamma, två bröder och en syster - och hittade då tio fullvuxna cannabisplantor med ett värde på runt 23 000 kronor på gatan.

Plantorna växte under starka värmelampor som stod bredvid Wayletts DJ-utrustning och en PlayStation.

Maxstraffet för tillverkande av droger i England är fängelse i upp till 14 år.

Waylett har medverkat i samtliga sex succéfilmerna om Harry Potter. Han kommer ses av miljontals unga fans världen över i den nya Harry Potter och Halvblodsprinsen som går upp på biograferna i juli.

Jamie Waylett, som anklagades för att ha snortat kokain 2006, ville inte ge någon kommentar när han lämnade hemmet i luvtröja i går kväll, skriver The Sun.

Skrivet av: