Will Smith förnekar scientologi

Will Smith anklagas för att vara scientolog. Något han nu förnekar.


Allt tog sin början när Will Smith och hans fru Jada startade en skola i Los Angeles där man använde ett scientologiskt studieprogram. Samtidigt gick rykten om att Smith tidigare hade donerat pengar till scientologikyrkan. Att paret sedan umgåtts tätt med überscientologerna TomKat har inte hjälpt. Men nu går Will Smith officiellt ut och förnekar att han är scientolog i en intervju med Fox News.

– Så hur ligger det till? Är du scientolog?

– Nej det är jag inte. Du kan ta olika delar av saker som du gillar och sedan sätta ihop dem, svarade stjärnan.

Men även om duon WillJad inte sällar sig till gruppen Hollywoodscientologer är listan på kändisar som gör det lång. Senast i raden är Pink och Kirsten Dunst.

Skrivet av:

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

3 timmar sedan

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

igår 21:29
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

igår 21:00
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

igår 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

igår 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

igår 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.