Lördag 31 Jul
Stockholm

Disneystjärnans hus kostar 16 miljoner

16 år men har redan en megavilla.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Disney är duktiga på att belöna och betala sina nya artister. Den senaste superstjärnan i stallet är Demi Lovato, som blev känd över en dag med filmen Camp Rock med Jonas Brothers.

Nu är hon även aktuell med teveserien Sonny With A Chance. På Disney Channel så klart. Showen verkar bli en succé och därför har Lovato belönats rikligt. Bara 16 år gammal har hon nu köpt sin första bostad - en megavilla för 16 miljoner.

Demi som är bästis med Selena Gomez kommer nu kunna ha pyjamasparty med High School Musical-stjärnan Ashley Tisdale vars villa bara är några kvarter bort. Om hon får tvivel kring sin karriär kan hon alltid knacka på hos den före detta tonårssnyggingen Jason Priestely som också bor i kvarteret.

Men hon hinner knappt göra sig hemma för nu ska hon ut på en turné med David Archuleta från American Idol. Hela 47 städer ska de besöka.

– Jag är så pepp inför ett headlina min egen turné. Jag älskar livet på vägen. Jag är i en ny stad varje natt och det blir aldrig tröttsamt, säger Demi Lovato till People.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela