Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Demi är Disneys femme fatale

Nöje | 28/04/2009 19:02

Bakom Demis solglasögon finns en ny filmstjärna.

Ingenting är mer mystiskt än en mörk fröken bakom solglasögon. Särskilt när när hon stiger ut ur en svart bil i ett par höga klackar och en enorm livvakt vid sin sida.

Demi Lovato är ett av Hollywoods nya stjärnskott och bär ständigt solglasögon privat. Hon slog igenom med dunder och brak i filmen Camp Rock och har redan fått en egen show. Det finns även röster som säger att det är Demi som blir Disneys nya stjärna.

I Demis nya film The Princess Protection Program spelar hon mot Disneystjärnan Selena Gomez. Där spelar Demi en latinamerikansk prinsessa som får gå under jord när hon hotas av att störtas av en ond diktator. Selena Gomez som är en hemlig agent räddar prinsessan i sista stund och tränar upp henne som agent. Där solglasögonen är extra viktiga.

I vanliga livet är Demi och Selena bästisar. De har känt varandra i många sedan de träffades som unga talanger innan tonårsåldern. Selena är även hon Disneystjärna. I dag är de två av Hollywoods rika unga och vackra superstjärnor och representanter för det latinska undret.

– Jag träffade Selena när jag var sju år och vi köade till en audition. Men det här är första gången som vi arbetar ihop, berättar Demie Lovato till Daily Telegraph.

– The Princess Protection Program var en underbar film att göra. Vi spelade in i Puerto Rico så det var både arbete och semester för oss som var strålande, berättar Demie Lovato.

Princess Protection Program:

Selena och Demi leker ihop:

Sahara Hotnights + Joppe Pihlgren - Bakom Mina Solglasögon (Live Artister Mot Nazister):

Skrivet av: