Sopranos blir biofilmer

För många lösa trådar.


Alla Sopranos-fans kan i dag glädja sig åt att tittarsuccén The Sopranos inte är död och begraven. Nu avslöjar Tony Sirico som spelar Paulie 'Walnuts' Gualtieri att slutet på serien inte var det som sändes år 2007. Det rätta slutet kommer nämligen att visas på bio.

– Vi har kommit överens. Det finns för många lösa trådar som måste knytas ihop, säger Tony Sirico till Aftonbladet.

Det har varit en het debatt om serien sedan den slutade sändas. En av de stora frågorna var om Tony Soprano verkligen dog i sista scenen? Och självklart var det många fans som inte ville tro att sista avsnittet kunde sluta med så många lösa trådar.

Sopranos-fansen ska inte behöva vänta länge på filmerna.

– Jag skulle tro att vi drar igång om ungefär ett och ett halvt år. Många saker förblev ouppklarade när serien tog slut, och mellan dig, mig och Sverige: vi tänker lösa dem, säger han till Aftonbladet.

Så fort David Chase, Sopranos skapare, är klar med en annan HBO-serie han håller på med så kommer han att sätta igång med Sopranos-filmerna, vilket beräknas inledas under slutet av 2010.

Anledningen till att biofilmerna skapas är kort och gott pengar.

– Du ser ju på Sex and the city-filmen, som drog in 500 miljoner dollar. 500 miljoner! Och det var en jävla hög med dynga, säger han till Aftonbladet.

Inget kontrakt har ännu inte skrivits utan en muntlig uppgörelse ska ha gjorts mellan de viktigaste skådespelarna i Sopranos, James Gandolfini, Edie Falco, Steven van Zandt, David Chase och han själv.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förslaget: Kungliga Operan stängs i fem år

Ozzy och Cher till rockens finrum

2 timmar sedan
Ozzy Osbourne, Cher, Mary J Blige, A Tribe Called Quest, Kool & The Gang och Foreigner får samtliga ta plats i rockens finrum efter att ha valts in i Rock & Roll Hall of Fame av en jury som består av omkring 1 000 olika personer inom musikindustrin.

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

2 timmar sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

idag 04:20
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.