Onsdag 23 Jun
Stockholm

Du bjuds in till galapremiär

Mingla med kändisar på premiären av "Flickan som lekte med elden".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Äntligen kan vi odödliga få gå på galapremiär.

Det är nämligen så att Nordisk Film tillsammans med SF Bio och Yellow Bird bjuder in allmänheten att närvara på Sveriges första och största galapremiär för filmen Flickan som lekte med elden som är den andra delen i Milleniumtrilogin.

Det var egentligen meningen att de två sista delarna i trilogin skulle komma direkt ut på dvd. Men det blev ändrade planer.

Anledningen till detta är att det blev en sådan stor publiksuccé med Män som hatar kvinnor, vilket möjliggjort att uppföljarna också kan visas på bio.

–Det känns otroligt roligt att vi tillsammans med SF Bio och Yellowbird för första gången gör det möjligt för allmänheten att närvara på galapremiären. Vi är övertygade om att Flickan som lekte med elden kommer att infria publikens förväntningar. Sverige har med Stieg Larsson-trilogin verkligen en möjlighet att befästa en position internationellt i filmbranschen, säger Pia Grünler distributionschef på Nordisk Film i Sverige.

Nu har du alltså chansen att få delta i festligheterna på galapremiären av filmen tillsammans med skådespelarna, branschfolk och kändisar.

Men det är bäst att du skyndar dig att hämta ut din biljett, det är nämligen först till kvarn som gäller.

Galapremiären äger rum den 14 september på biograf Sergel i Stockholm där hela lokalen är bokad.

Den ordinarie premiären är den 18 september.

Biljetterna släpps samtidigt på www.sf.se och på Sergelbiografen klockan 11.00 nu på onsdag den 2 september.

Trailer för Flickan som lekte med elden:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela