Tisdag 21 Sep
Stockholm

Ola Salo leder Melodifestivalen

The Ark-sångaren är aktuell som programledare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det går bra för Ola Salo. Inte nog med att hans liv ska bli film och att han spelar självaste Jesus i ”Jesus Christ Superstar”, nu är han även aktuell som programledare i nästa års upplaga av Melodifestivalen.

Bandledaren i The Ark, som gick segrande ur förra årets upplaga av Melodifestivalen, ska enligt uppgift dela programledarskapet med en rad andra segrare från tidigare år. Bland tidigare vinnare av Melodifestivalen återfinns namn som Björn Skifs, Charlotte Perrelli och Carola Häggkvist.

- Ola är ju en entertainer av rang. Han skulle vara som klippt och skuren för uppdraget. Det som skulle kunna sätta käppar i hjulet är hans uppdrag som Jesus i Malmöuppsättningen av "Jesus Christ Superstar". Men allt går att lösa, säger en centralt placerade uppgiftslämnare, uppger Expressen.

Nyheter24 har talat med Melodifestivalens projektledare Ronnie Lans som tillbakavisar uppgifterna.

– Ola Salo har inte ens blivit tillfrågad. Om jag ska vara ärlig tror jag inte han är spelbar. Han gör ju sitt livs roll just ni i uppsättningen av "Jesus Christ Superstar", säger Ronnie Lans till Nyheter24.

–Faktum är att vi inte ens har diskuterat programledarfrågan. Vi är inte i den fasen av arbetet ännu, fortsätter han.

Hur vill du kommentera uppgifterna om att flera tidigare vinnare ska ska dela på programledarrollen i nästa års Melodifestival?

– Det där är bara spekulationer, det finns ingen substans i de uppgifterna, säger Ronnie Lans med en trött suck till Nyheter24.

Se Ola Salo i "Jesus Christ Superstar."

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela