Stockholm

Ingen rumpchock för Blondinbella

Tittarna är besvikna. Blondinbella höll hårt i kjoltyget.


Läs mer

I kväll var det åter dags för ett avsnitt av Let's Dance. Spänningen låg på topp och troligen följde extra många programmet sedan Blondinella lockat med skinkchock. Det var dock nära att hennes behag trillade ut under slutskedet av dansen, men mycket mer än så blev det inte.

Först ut var Kitty Jutbring, som tidigare kritiserats starkt av juryn. I dag var det jive som stod på menyn, men trots den fräcka sjömansklänningen hängde hon inte riktigt med i svängarna.

Förväntningarna var också höga på Niclas Wahlgren, som endast tränat i några dagar innan han kastades in i tävlingen. Detta då en av deltagarna drabbats av hjärtinfarkt.

Förra gången fick han höga poäng, och även denna kväll skötte han sig galant. Det märktes tydligt vem som bestämde på, och iförd en stilig lila knäppkavaj förde han sin partner magiskt över golvet.

Näst ut var Blondinbella som kvällen till ära var iklädd nästan ingenting alls. Med magen bar såg hon mest ut som ett litet mähä som släpades runt av partnern Jonathan Näslund. Något som inte uppskattades av Tony Irving.

– I didn't like it at all, inte alls, påpekade han.

Sedan var det dags för finsmakaren Carl Jan och en tangodans. Men det gick inte riktigt vägen och poängen landade på endast sex poäng.

Laila Bagge stod näst på tur och chockade publiken med sin djärva dans. Det blev dock en ordentlig rumpchock i slutet då Bagges klänningstyg inte riktigt räckte till runt stussen.

Världens starkaste man Magnus Samuelsson äntrade sedan scenen för en tango och väckte stor förtjusning hos Tony Irving.

– Jag sa det förra veckan, I love u, jättebra, menade han.

Paret fick totalt 29 poäng och gick upp på förstaplats.

Boxaren George Scott var fast beslutsam att inte hamna i botten även denna vecka, och hade tränat hårt för kvällens framträdande. Men Scott kom vid ett flertal tillfällen av sig och tappade bort koreografin.

Elisabet Höglund gick det bättre för och journalisten skötte sin dans galant. Men Irving var inte sen att komma med kritik.

– Rätta till korsetten, dina pattar är på fel sida, påpekade han.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.