Desperate Housewives tappar bitch

Edie Britt lämnar succéserien.


Nicollette Sheridan, mer känd som den blonda bitchen Edie Britt, kommer lämna att succéserien Desperate Housewives berättar seriens ägare, amerikanska tevekanalen ABC.

Än så länge är det inte klart när eller hur Edie försvinner ur serien, men spekulationerna är i full gång. Kanske kommer Dave, Edies skumma make, ha något med det att göra? Desperate Housewives är tillbaka i Kanal 5 den 3 mars.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kungliga Operan stänger i juli 2026

Ozzy och Cher till rockens finrum

1 timme sedan
Ozzy Osbourne, Cher, Mary J Blige, A Tribe Called Quest, Kool & The Gang och Foreigner får samtliga ta plats i rockens finrum efter att ha valts in i Rock & Roll Hall of Fame av en jury som består av omkring 1 000 olika personer inom musikindustrin.

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

2 timmar sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

3 timmar sedan
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.