Rourke försökte ta Jessica Alba på brösten

Skandalskådisen Mickey Rourke har slagit till igen. Den här gången var det superheta Jessica Albas tur att bli äcklad.


Han har gjort succé med The Wrestler och är återigen inbjuden till Hollywoods flashigaste fester. Men Mickey Rourke vore inte Mickey Rourke om han inte ställde till med skandaler. Den sönderslitne skådisen har ännu en gång vädrat sin besatthet av kändistuttar. Den här gången är det stackars Jessica Alba som fått äran att bli äcklad av Rourkes grisfasoner. Under Independent Spirit Awards som hölls dagen innan Oscarsgalan försökte den 56-årige sliskgubben klämma på Albas miljondollarstuttar. Men den 27-åriga skådespelerskan var på alerten och hann hoppa undan.

– Rourke stod i närheten av henne och sträckte sig över för att klämma på Alba. Hon hoppade undan och visade en min full med avsky, berättar ett vittne till New York Daily News.

Innan galan var över hann Rourke ännu en gång visa sin uppenbara tuttmani. När en kvinnlig paparazzifotograf bad honom att ta av sig solglasögonen kontrade Rourke med att beodra fotografen att visa tuttarna. En snopen Rourke framkallade även den gången kräkkänslor hos det andra könet.

Det är dessutom inte första gången Rourke tar sig friheter. Under Elle Style Awards i januari klämde han på prisutdelaren Thandi Newtons rumpa när hon gav honom priset för bästa skådespelare för hans uppvisning i The Wrestler. Han hade dessutom fräckheten att betygsätta hennes rumpa med att säga "du är tight!". Efter rumpattacken kommenterade han upplevelsen så här:

–Inte ens om hon hade gaser i magen skulle jag sparka henne ur sängen.

Det är med stor sannolikhet inte sista gången Rourke sexattackerar sina kollegor. När Rourke är i farten kan allt hända.

Se Rourke och Alba på Independent Spirit Awards

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.