Nokia öppnar lyxbutik i Tokyo

Publicerades: 28 Feb 2009, 13:16, Uppdaterades: 15 Nov 2009, 23:33

Lyxmärket Vertu får en egen butik i Tokyos dyraste kvarter.


Med den rådande finanskrisen kanske det inte finns en marknad för lyxmobiler, men det hindrar inte Nokia att öppna en flaggskeppsbutik. Det är i den exklusiva stadsdelen Ginza som den flådiga butiken kommer ligga. Där kommer man dock konkurrera med Sony och Apples stora butikssatsningar. Ginza är känt för att vara ett viktigt centrum för modemärken. Detta är nu den 19:e Vertubutiken som finns i världen och japansk media har tagit emot den väl, skriver Realtid.se.

Förra året sade Nokia att de inte skulle jobba mot japanska operatörer, de skulle bara koncentrera sig på Vertu. Detta kan mycket väl vara det genomslag som Nokia behövde i Japan.

I den första fasen erbjuder Vertubutiken 14 olika mobilmodeller, bland annat den kanske mest berömda Ferrarimodellen. Priserna ligger på cirka 60.000-340.000 kronor. Telefonen på bilden kostar drygt 3 miljoner kronor.

Skrivet av:

Relaterat
Nästa artikel
Lyx på två hjul
Senaste nytt

Social Distortions Ness drabbad av cancer

2 timmar sedan

Franska Gojira spelade på Sweden Rock

igår 20:32
Sveriges största rockfestival, Sweden Rock, är inne på andra dagen och under torsdagen uppträder band som Europe och Deep Purple på scenerna i byn Norje utanför Sölvesborg.

Så mycket tjänar kulturens toppchefer

igår 19:34
Regeringen har fattat beslut om nya löner för cheferna vid Sveriges kulturmyndigheter, rapporterar Magasin K.

Molly Sandén har blivit mamma – visar upp nytillskottet på Instagram

igår 19:06
Under torsdagskvällen publicerade artisten Molly Sandén bilder på Instagram som nu får kommentarsfältet att fyllas av gratulationer. Hon har nämligen blivit mamma för första gången.

Tareq Taylor och flickvännen Sofia Ståhl hånas - på grund av detalj i fina kärleksbilden

igår 17:27
Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl publicerade en mysig bild på instagram. Men följarna såg någonting helt annat än en romantisk stund...

Sanna Guidetti bryter ihop under mötet med Dumpen

igår 16:46
Det är i podden "Högt i tak" som Sanna Guidetti och Rosanna Charles bjöd in Sara Nilsson och Patrik Sjöberg som driver den omdiskuterade sajten Dumpen.se.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.