Lördag 27 Nov
Stockholm

Bill O'Reilly förnedrar Eminem

Den aggressive programledaren föraktar nya videon We made you.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den konservative tevetyckaren Bill O'Reilly är på krigsstigen igen. Men den här gången är det inte Frankrike, homosexuella eller våldtäktsdrabbade flickor som klär sig undermåligt som är i skottgluggen. I och med att förra vicepresidentkandidaten och Alaskaguvernören Sarah Palin mobbas i Eminems nya video We made you, har O'Reilly tagit del av den och hans omdöme är hårt.

Frågan är dock om O'Reilly hade höga förväntningar från början. Eminem är ju inte direkt någon Rachmaninov. I låten sjunger Eminem att han skulle bjuda över Palin på middag för att ligga med henne och visa henne sin "lilla vän". O'Reilly kallar den nya låten plump.

– Få amerikaner tar den vidrige rapparen Eminem seriöst. Han står för den lägsta formen av underhållning i det här landet, säger han i sitt program The O'Reilly Factor, och tillade att barn ser videon, men inte vuxna, och att ingen över 25 lyssnar på det Eminem säger.

O'Reilly förvånas däremot över att kvinnorättsgrupper och "vänstermedia" inte protesterar mot Eminem, som också i videon går till angrepp mot Jessica Simpson, Britney Spears och Lindsay Lohan.

– Eminem är uppenbarligen helt oanständig mot Sarah Palin. Allt jag bara vill upprepa är att Eminem inte betyder någonting. Den här videon betyder ingenting. Den spelas för barn som är förvirrade, säger O'Reilly.

Se klippet där O'Reilly går till storms mot Eminem nedan.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela