Ska skönheten eller musklerna avgöra?

Megan Fox och Jessica Biel i catfight om rollen som kvinnosläktets svar på Hulken. Fansen kräver en grön häck.


Transformers-stjärnan Megan Fox sägs vara klar för rollen som She-Hulk. En roll som Jessica Biel skrev på för redan för två år sedan.

I dessa tider då superhjältefilmer står för flera av Hollywoods största kassasuccér vill alla vara med på ett hörn. Bra kvinnliga superhjältar är det ont om så det här öppnar för ett riktigt storbråk.

Nu när det sägs att Megan Fox i stället ska spela rollen översköljs olika nördforum av öppna frågor: Hur ska Fox med sitt modesta register kunna täcka en så komplex karaktär? Och hur ska hennes tunna kropp kunna göra The Green Giantess rättvisa?

Jessica Biel är både atletisk och underskattad som skådis, medan Megan Fox skulle slå publiken med häpnad i och med den förmodligen mycket väna gestaltningen av en grön jättekvinna. Men hur som helst är She-Hulks entré på bioduken efterlängtad.

– She-Hulk serier är populära så det är naturligt att karaktären nu kommer upp på den stora skärmen, säger en källa.

She-Hulk är Hulkens kvinnliga kusin, Jennifer Susan Walters, och en av Marvels mer formstarka karaktärer. Hennes krafter är ungefär desamma som kusinens, men hon kan kontrollera sitt humör - och är därför både en framgångsrik advokat och en tacksam medlem i olika superhjältegrupper som Avengers.

Något som öppnar för en roll i både nästa Hulken-film och Avengers-filmen.

She-Hulk sticker ut med sin ofta ganska skruvade humor. Seriefansen säger också att en Crumbaktig figur aldrig sett bättre ut än den gröna Walters.

– Tanken är att göra She-Hulk sexigare, men också mer vild än Hulken. Det är därför Megan är en stor favorit för huvudrollen. Hon kommer förstås vara grön och kommer behöva ha på sig fler plagg än den manliga versionen när hon förvandlas till en hulk, säger en källa till Showbizspy.

Just nu ritas She-Hulk-serien av Jimmy Choo, som har en förkärlek för att bryta den fjärde muren och rita enorma rumpor och har därför kallats sexistisk. Men fansen säger att han gjort serien stor rättvisa.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!