Faddes dråpslag mot Linda

Vägrade nämna hennes namn i TV-intervju.


– Jag har lovat min mamma att aldrig mer ta den kvinnans namn i min mun, sa Fadde till TV4:s nyhetsmorgon i går imorse. Darwich som nu är aktuell med en bok om hans vilda liv som vaktchef på Spy bar och pojkvän till en av svensk medias mest påpassade profiler, Linda Rosing, ångrar de senaste åren av sitt liv:

– Jag önskar att jag hade de senaste fyra åren ogjorda. Jag skulle vilja ta tåget tillbaka och välja en annan väg.

Fadde, som nyss blev dömd till 1 år och fyra månaders fängelse för skattebrott vill börja om på nytt. Det stormiga förhållandet mellan honom och Rosing skapade skandalrubrik på skandalrubrik i kvällstidningarna.

– Min mamma har sagt att hon får börja om med mig, att vi måste bygga upp mig igen efter de senaste årens kaos, där jag lät mig svepas med. Jag har förlorat så mycket under den här tiden.

– Men jag har på ett sätt blivit starkare också, slutat oroa mig för småsaker och fokuserar på det som är viktigt. Att se framåt och ställa allt till rätta.

Linda Rosing jobbar nu som stor bloggare och verkar även hon ha fått ordning på sitt tidigare stormiga liv.

Rosing säger till Expressen att hon inte har några kommentarer till några av hans uttalanden.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Faddes nya kärlek
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.