Måndag 27 Jun
Stockholm

Bloggkriget om Linda Rosing

Rosing gav Carolina Gynning en komplimang. Så oskyldigt började bloggkriget.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ett nytt bloggkrig har brutit ut i Sverige. Och det tas inga fångar. I centrum står skandalblondinerna Linda Rosing och Carolina Gynning.

Det hela började i teveprogrammet Sanningens Ögonblick när Linda Rosing fick frågan "Är du avundsjuk på Carolina Gynning?". Trots att hon svarade ja och indirekt gav teveprofilen en komplimang blev reaktionen vass. Såhär skrev Carolina Gynning om händelsen i sin blogg.

"Någon som missade Sanningens Ögonblick i Söndags. Linda Rosing sa att hon var avundsjuk på mig för att jag blev så snygg på bild? Ja, vad ska jag säga??."

Dessutom har det spekulerats i om Linda Rosing är ett par med musikern Andreas Kleerup. Något Rosing förnekar på sin blogg. Motattacken kommer däremot från annat håll. Redaktören Alexander Erwik skriver i dag årets hårdaste diss av Carolina Gynning.

"Jag är tveksam till om Tilde De Paula, Kristin Kaspersen eller ens Carina Berg skulle nedlåta sig till att sitta och skvallra på det sättet du gör. Bara det är pinsamt nog. Stör det dig så mycket att hon är inne på din gamla kanal nu? retar det dig om hon gått hand i hand med ditt ex? Uppenbarligen är det känsligt. 'Kastar sig över' dina leftovers. Det är så nedlåtande att jag blir äcklad. Ditt översitteri äcklar mig. Jag tycker inte om dig och det kommer jag nog aldrig göra.", skriver han i sin blogg.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.