Stockholm

Travis och Dj AM kvar på sjukhuset

Barnen vet ingenting än.


Läs mer

Fortfarande är tillståndet för Dj AM och Travis Barker kritiskt efter flygolyckan i fredags morse. Travis Barkers exfru, Shanna Moakler är på plats hos trummisen.

– Shanna flög dit imorse, och jag kommer att ta hand om barnen så att hon kan fokusera på Travis, berättar den före detta svärmodern Gail Moakler, som fortfarande har en relation med dotterns exman.

–Det finns fortfarande kärlek mellan dem. De må vara skilda men de håller sig fortfarande väldigt nära. Hon spenderar mycket tid med honom. Båda prioriterar barnen, berättar hon för People.

Shanna Moakler och Travis Barker blev kända för den stora publiken då de lät tevekanalen MTV:s kameror följa familjelivet i serien "Meet the Barkers". Tillsammans har de barnen Landon, 4 år och dottern Alabama, 2 år. Men ännu vet inte barnen någonting om sin pappas tillstånd:

– Vi väntar på att se vad Gud för med sig. Shanna pratade med Travis i går kväll. Han uppträdde trotsigt efter olyckan och ville inte bli flugen i ett flygplan utan hellre körd i en ambulans. De var tvugna att göra honom medvetslös.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.