Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Reklammannen avförd från utredningen

- 28/04/2009, 14:31 -

Enligt uppgifter till Nyheter24 har polisen avskrivit alla misstankar mot "Reklammannen" som förra veckan anhölls för mordförsök på en greve och dennes sambo.

Nyheter24 kan avslöja att misstankarna mot Reklammannen avskrivits och att han nu är avförd från utredningen. Detta på dagen en vecka efter att han blev misstänkt och anhållen för mordförsök på en greve och dennes sambo i Gamla stan.

– Min klient mår väldigt bra nu när han inte längre är misstänkt, säger reklammannens advokat Björn Hurtig till Nyheter24.

– Inom en snar framtid kommer vi att ha ett möte för att diskutera eventuella ersättningar och liknande.

Trots att han släpptes redan i onsdags dröjde det ytterligare sex dagar innan polisen avskrev alla misstankar.

Har polisen givit någon förklaring till varför man misstänkte och anhöll din klient från första början?

– Nej, det behöver de inte, men jag antar att någon har pekat ut honom, säger Hurtig.

Det var i tisdags förra veckan som den 38-årige kände reklamprofilen greps i sin lägenhet misstänkt för två mordförsök. Men enligt uppgifter till Nyheter24 har polisen nu insett sitt misstag och avskrivit alla misstankar mot 38-åringen.

Grevens 39-åriga exfru och en 41-årig man, mer känd som Dörrvakten, är fortfarande häktade för anstiftan till mordförsök respektive mordförsök.

För reklammannen väntar nu en återgång till det normala. Han fick under ett par timmar sitt liv vänt upp och ner. Mediedrevet var inte sent med att döma mannen.

Kommer ni att vidta några åtgärder?

– Du menar förtal och sånt antar jag, det ska vi prata om på mötet, avslutar Björn Hurtig.

Skrivet av: