Öppet brev från Carolins familj

Carolin Stenvalls familj skriver ett öppet brev.


Carolin Stenvalls familj har skrivit ett öppet brev och tackar för den hjälp de fått i sökandet efter Carolin. Dessutom ber de massmedia om att visa den anhållne mannens familj respekt, skriver NSD.

Läs brevet i sin helhet:

Piteå den 24 oktober 2008

Öppet brev från Carolin Stenvalls familj

Det är en overklig verklighet vi hamnat i. En familjemedlem har bragts om livet och vi försöker förlika oss med tanken. Vi känner smärta och förtvivlan, vår sorg och saknad vet inga gränser och vår trygghet är stukad.

Vi vill på detta sätt visa vår tacksamhet. Tack till Polisen och åklagarna för allt arbete ni lagt ned på att finna Carolin. Tack till Fjällräddningen, Hemvärnet, FMCK, F21, våra vänner och alla andra som hjälpte till i sökandet. Tack till Lotta-kåren, Posom-gruppen och Svenska kyrkan för det stöd vi fick uppe i Gällivare. Tack till er där ute som genom att lämna tips till polisen hjälpt till att finna vår Carolin. Tack till alla våra släktingar och vänner och till alla församlingar i Piteå som bär oss med sin omtanke och sina förböner. Vilket skyddsnät vi har. Tack till våra arbetsgivare som visar förståelse för vår situation. Tack också till alla er som vi känner och till er vi inte känner, men som på olika sätt delar vår sorg. TACK ni värmer alla våra hjärtan.

Med detta brev vill vi också be media att låta oss sörja vår Carolin ifred.

Vi önskar även att media visar den anhållne mannens familj respekt.

Eina och Per, Rickard, Annika och David med familj

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.