Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

71-åring langade sprit

- 04/11/2008, 22:29 -

Polisen i Göteborg avslöjade i förra veckan en stor sprithärva hos en 71-årig kvinna.

GÖTEBORG. Det var i samband med höstlovet som polisen i förra veckan gjorde en specialinsats mot langning av alkohol till tonåringar. Ett tips ledde till en lägenhet i Biskopsgården i Göteborg. Polisen såg ungdomar gå ut tomhänta och komma ut med kassar.

– Vi knackade på och klev rakt in i ett smärre systembolag, säger Even Magnusson, chef för ungdomsroteln i Göteborg till GP .

I lägenheten fanns, förutom stora mängder sprit, en 71-årig kvinna som greps omedelbart. Kvinnan är den som står på hyreskontraktet. Hon misstänks nu för grovt brott mot alkohollagen.

– Vi hittade mer än 50 flak starköl (1250 burkar) och över 100 liter vin och sprit. Dessutom fann vi mycket stora summor i kontanter, sexsiffriga belopp. Enligt vissa av köparna kan den här damens verksamhet ha pågått under en längre tid, säger Even Magnusson till GP .

Skrivet av: