Bråkig elev blev fastspänd

Publicerades: 9 Okt 2009, 07:08, Uppdaterades: 19 Mar 2012, 07:31

Spändes fast vid en stol och ställdes ut i korridoren.


UMEÅ. Den bråkiga eleven gick läraren på nerverna. Till slut blev det för mycket för mannen, som spände fast den åttaårige pojken på en stol med sin livrem.

Sedan ställdes han ut i korridoren.

Händelsen inträffade på en skola i Umeåtrakten i förra veckan och har anmälts till barn- och elevombudsmannen. Läraren har nu stängts av från sin tjänst tills vidare.

Pojkens klass har varit stökig en längre tid och personal och föräldrar har velat få extra resurser till klassen i över ett år.

Skolledningen har därför anmälts till skolinspektionen av två föräldrar, eftersom ingenting gjorts, skriver Västerbottens-Kuriren i sin pappersbilaga.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Besked: Nej till nytt sjukhus i Växjö

Kvinna släpades efter traktor – åtalad man har släppts

Den 56-årige mannen misstänks ha bundit fastkvinnan vid en traktor och sedan kört med hennes kropp släpande efter fordonet på en gård i utkanten av Malmö. Efter rättegången släpptes den häktade mannen fri i väntan på dom.

Sydkorea utreder internationella adoptioner

Flera svenskar finns bland de adopterade koreaner vars ärenden kommer att granskas av Sydkoreas kommission för sanning och försoning. Kommissionen har beslutat att ta upp ytterligare 237 fall där man misstänker att handlingar förfalskats.

Haavisto ställer upp i presidentvalet

Finlands utrikesminister Pekka Haavisto ställer upp i presidentvalet 2024, meddelar han på en pressträff. Enligt opinionsundersökningar är hans folkets favoritkandidat.

Slutspurt i EU:s migrationsmara

Kan EU-länderna enas om sin syn på migrationen? Hoppet är stort vid det ministermöte i Luxemburg som kan bana väg för en historisk uppgörelse i EU. Hundra meter kvar, säger inrikeskommissionären Ylva Johansson.

25-årig man anhållen – misstänks ha kört ihjäl elvaårig pojke på cykel

Den 25-årige man som under onsdagskvällen greps efter att en elvaårig pojke på cykel blivit påkörd har anhållits. Pojken fördes till sjukhus med helikopter men hans liv gick inte att rädda.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.