Tystnad kring förlovningsrykten

Inte heller regeringskansliet bekräftar uppgifterna.


Nu kan det vara dags. Enligt obekräftade uppgifter kommer kungafamiljen i dag offentliggöra kronprinsessan Victoria och Daniel Westlings förlovning.

Nyheten möts dock av tystnad från hovet. Där svarar inte informationsavdelningens personal i telefon, alternativt tutar det upptaget.

Inte heller regeringskansliet bekräftar uppgifterna. På morgonen var beskedet att man inte har några uppgifter om förlovningen.

I dag klockan 13 hålls konselj på Slottet. Konseljer hålls regelbundet och är ett tillfälle då kungen och regeringen möts.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tysk gripen för spionage i Europaparlamentet

Apple tappar stort i Kina

Apples Iphone-försäljning i Kina rasade med 19 procent under första kvartalet. Det var den sämsta utvecklingen sedan pandemin slog till 2020, enligt siffror från den oberoende analysfirman Counterpoint.

Uppgifter: Kadyrov sjuk – Kreml letar arvtagare

Tjetjeniens hårdföre ledare Ramzan Kadyrov uppges vara svårt sjuk i pankreatit. Nu planerar Kreml för regimskifte i den ryska delrepubliken, hävdar ryska oberoende Novaja Gazeta. En hårdför befälhavare nämns som möjlig efterträdare.

Polisen i Boden rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Singelolycka på Garnisindsgatan/Kyrkgatan i Bodens centrum.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Älvsbyn

1 timme sedan
"Larm om trafikolycka på riksväg 94/länsväg 356 i Älvsbyn.", skriver polisen på sin hemsida.

Vinstlyft för Hemnet

1 timme sedan
Bostadsannonssajten Hemnet redovisar ett rörelseresultat på 99 miljoner kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 68 miljoner under motsvarande kvartal ett år tidigare.