Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hittade larv i barnmat

- 02/01/2009, 05:18 -

Sempers pressansvarige: Det är tråkigt.

LUND. Potatis, skummjölk, kyckling, paprika - och en larv. Det var vad Malgorzata Krzewinska höll på att mata sin ettårige Elias med på nyårsdagen.

– Nu vågar jag inte köpa den här barnmaten mer. Framöver så lagar jag hellre maten själv, säger Malgorzata till Sydsvenskan.

Som tur var hittade hon föremålet, som ser ut som en larv, före pojken fick det i munnen. Sempers presskontakt Camilla Björk tycker att det är tråkigt att något kommit in i maten och säger till Sydsvenskan att hon aldrig varit med om något liknande

– Vi tar det här på största allvar och kommer givetvis att ta kontakt med familjen, säger Camilla Björk, som hoppas att Malgorzata skickar in burken till Semper så att de kan analysera materialet.

Matglädje

"Semper AB är ett företag fullt av matglädje. Vårt varumärke står för starka etiska värderingar, trygghet, kunskap och tradition. Alla ska kunna känna glädje och trygghet i vad de äter", frontar Semper med på sin hemsida.

Skrivet av: