Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anders Eklund kan begå brott igen

- 07/10/2008, 09:34 -

Mördarpedofilen Anders Eklund skriver i ett brev att han kan begå brott igen.

Det var bara i går som Anders Eklund dömdes till livstids fängelse för både mord och våldtäkt. Men hans offer Engla och Pernilla verkar inte vara nog. I ett öppet brev skriver nämligen Eklund att han kan komma att begå samma brott igen.

– Jag behöver ju vård för det jag gjort. Och vård är också straff men jag blir frisk i hjärnan. Annars kan samma sak hända igen när jag blir fri, skriver han enligt Expressen.

Anders Eklund fortsätter att förklara att han är sjuk och berättar öppenhjärtigt om tiden efter morden. Att det har tagit tid för honom att förstå att han faktiskt dödat ett barn. Även om hoppet om frihet finns där verkar den 43-årige lastbilschauffören ha accepterat sitt fängelsestraff.

– Nu finns bara en liten ledsen och känslosam Anders, den glada är här ibland men han är inte lika glad nu utan sina vänner och allt, säger han till Expressen.

Skrivet av: