"Han kan ha tagit Maddie"

Pedofilens tidigare offer tror att förövaren kan ha kidnappat Madeleine McCann.


Lilla Bette Balfour var bara 12 år när hon kidnappades. Hon hölls fånge och sexutnyttjades av den notoriske och dömde pedofilen Raymond Hewlett –den man som just nu misstänks för att ha fört bort Madeleine McCann.

I en intervju i dagens upplaga av The Sun berättar Bette om skräckupplevelsen som utspelade sig år 1972. Raymond Hewlett, som bodde granne med Bettes familj, lurade in den då 12-åriga Bette i sin bil. Raymond berättade för lilla Bette att hans mamma var sjuk. Sedan drogade han ned Bette med lacknafta och våldtog henne ute på en hed.

I dag är Bette 49 år gammal. Hon är övertygad om att Raymond är kapabel till att kidnappa Madeleine.

– Han var i Algarve när hon försvann och han är vidrig nog att göra en sådan sak, säger Bette till The Sun.

Hade alibi –av 15 årig flicka

64-åringen är en före detta skotsk militär och efterlyst i tre polisdistrikt i Storbritannien och Irland. När Madeleine försvann bodde han i en liten stad bara någon timme från platsen där McCann semestrade. Han har tidigare förekommit i utredningen, men ska ha haft alibi av en 15-årig flicka.

Men ett brittiskt par som träffat Hewlett i Portugal fattade misstankar kring mannen och larmade polis. 64-åringen ska nämligen ha sagt bisarra kommentarer kring försvinnandet och uppgav att han varit i Marocko och genomfört "en bra affär", skriver Daily Mail.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!