Nya uppgifter i jakten på Madeleine

Mystisk man ska ha spanat in familjens lägenhet innan Madeleine McCann försvann.


Ett nytt spår har dykt upp i jakten på Madeleine McCanns som kidnappades under en familjesemester den 3 maj 2007 i Portugal, skriver The Sun.

Det nya spåret är en man som ska ha agerat konstigt dagarna innan Madeleines försvinnande. Vittnen såg honom ströva runt ensam på en väg i närheten av lägenheten i Praia da Luz där familjen McCann bodde. Mannens karaktär kommer att finnas med i en rekonstruktion av kidnappningen som brittiska Channel 4 ska sända.

Madeleines föräldrar Gerry och Kate McCann har lusläst polisens akter i fallet och tror att mannen kan vara en avgörande pusselbit för att finna henne. Hans utseende beskrivs som sydeuropeiskt och han antas vara runt trettio år gammal.

– Information om den här mannen verkar ha gömts undan i akterna, säger en källa som the The Sun talat med. Det ser ut som att polisen inte ansträngt sig för att hitta honom. Vittnen har sagt att han tittade i riktning mot lägenheten.

Paret McCann flyger i dag från Leicester där de bor till USA för att delta på the Oprah Winfrey Show. Där kommer de presentera nya bilder på hur Madeleine kan tänkas se i dag.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

1 timme sedan
Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.