Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya uppgifter i jakten på Madeleine

Nyheter | 22/04/2009 11:06

Mystisk man ska ha spanat in familjens lägenhet innan Madeleine McCann försvann.

Ett nytt spår har dykt upp i jakten på Madeleine McCanns som kidnappades under en familjesemester den 3 maj 2007 i Portugal, skriver The Sun.

Det nya spåret är en man som ska ha agerat konstigt dagarna innan Madeleines försvinnande. Vittnen såg honom ströva runt ensam på en väg i närheten av lägenheten i Praia da Luz där familjen McCann bodde. Mannens karaktär kommer att finnas med i en rekonstruktion av kidnappningen som brittiska Channel 4 ska sända.

Madeleines föräldrar Gerry och Kate McCann har lusläst polisens akter i fallet och tror att mannen kan vara en avgörande pusselbit för att finna henne. Hans utseende beskrivs som sydeuropeiskt och han antas vara runt trettio år gammal.

– Information om den här mannen verkar ha gömts undan i akterna, säger en källa som the The Sun talat med. Det ser ut som att polisen inte ansträngt sig för att hitta honom. Vittnen har sagt att han tittade i riktning mot lägenheten.

Paret McCann flyger i dag från Leicester där de bor till USA för att delta på the Oprah Winfrey Show. Där kommer de presentera nya bilder på hur Madeleine kan tänkas se i dag.

Skrivet av: