Drottningen på besök hos google

- 16/10/2008, 16:42 -

Laddade upp egen youtube-film.

England drottning, Queen Elizabeth II, var tillsammans med maken Prins Philip på besök hos söksajten Googles kontor i London tidigare i dag. Drottningen har tidigare uttryckt sitt intresse för teknik, bland annat skaffade hon sig musikspelaren Ipod för två år sedan. Hon uppger också att hon mejlar barnbarnen då och då.

Daily Mail rapporterar att drottningen fick gå på rundtur på kontoret. Själv avslöjade hon att hon laddat upp videos på nätet själv och att hon har en egen kunglig kanal på videosajten Youtube.

Drottningen fick också titta på ett av världens mest populära klipp på den skrattande svenska bebisen, och rapporterades inte ha hållit sig från att fnittra. I slutet av besöket laddade hon upp en ny video på sig själv från 1968 där hon tar emot OS-medaljörer till Buckingham Palace.

Missförstånd

Då klädkoden på Googles kontor är avslappnat, höll en av de anställda ett föredrag för det kungliga paret iklädd chinos, huvtröja och gympaskor. Prins Philip frågade då medarbetaren om han just kommit tillbaka från en joggingtur.

Se videon som drottningen laddade upp för tre timmar sedan:

Se videon på den skrattande bebisen:

Skrivet av: