Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kärleksparet innan pedofilskandalen

Nyheter | 01/09/2009 09:18

De såg ut som det perfekta paret. Men under ytan dolde sig mörka hemligheter.

USA. Phillip och Nancy Garrido ser lyckliga ut på fotografiet som tagits av dem som nygifta. De ler – men under den perfekta ytan döljer sig mörka hemligheter.

Fotografiet togs 1988, kort efter att Phillip Garrido släppts från fängelset efter att ha kidnappat och våldtagit en kvinna.

Det var när Nancy hälsade på en släkting som också avtjänade ett straff som hon först kom i kontakt med den dömde sexbrottslingen.

Giftermålet ägde rum i fängelset – men Phillips pappa vägrade att närvara under ceremonin.

– De ser ut som det perfekta amerikanska paret, men när man känner Phillip som jag gör så vet man att något fruktansvärt döljer sig under ytan, säger hans pappa Manuel till The Sun.

Paret flyttade sedan ihop, men snart upptäckte man att Nancy var infertil. Man kidnappade därför elvaåriga Jaycee Lee Dugard, som skulle föda barnen åt dem.

Under sina 18 år i fångenskap födde Jaycee två flickor i Antioch, USA. Nu riskerar paret Garrido långa fängelsestraff för sina fruktansvärda brott.

Skrivet av: