Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Benbit hittad nära Garridos skräcktomt

Nyheter | 01/09/2009 07:16

Fyndet gör att polisen hoppas lösa fler dödsfall med prostituerade inblandade.

FBI och den lokala polisen har hittat en benbit på en bakgård i anslutning till pedofilen Phillip Garridos skräcktomt i San Fransisco Bay, Kalifornien. Liknande fynd kan lösa tidigare dödsfall med prostituerade inblandade.

Enligt sheriffen Jimmy Lee hittades benbiten i söndags på grannens bakgård. Än så länge är det oklart huruvida det kommer från en människa eller ett djur. Om först några veckor är det fastställt sedan benbiten ska analyseras, enligt CBC News.

Faktum är att Phillip Garrido tidigare bodde på grannens tomt i ett skjul. Och enligt grannar var även Garrido fastighetsskötare och hjälpte en äldre man som bodde där för flera år sedan.

Sedan tidigare finns hundar på plats som är specialiserade på att hitta kadaver och döda kroppar, skriver CBC News.

I förra veckan greps Garrido tillsammans med sin fru Nancy Garrido och ska ställas inför 29 åtalspunkter i samband med att paret misstänks ligga bakom kidnappningen av Jaycee Lee Dugard, som säger att hon utsatts för våldtäkter och hållits instängd på gården. Båda riskerar livstids fängelse, men förnekar brott.

Skrivet av: